Varför festivalkassa.se?

 

Tjänsten festivalkassa.se drivs av bäx media, med mer än 10 års erfarenhet av arbete med kassor inom festivalbranschen. Med den erfarenheten i bagaget har vi utvecklat våra kassapaket. När du hyr från oss så kan du alltid vara säker på att få riktiga kvalitetsprodukter, vår utrustning är specialbyggd med fokus på hållbarhet, snabbhet och ergonomi.

Kassorna har en högre andel metall i konstruktionen än de flesta andra kassor på den svenska marknaden, vilket gör dem extra robusta och hållbara för det slitage en festival innebär. Med snabba Intel-processorer, rikligt med RAM-minne och snabba SSD-hårddiskar har de dessutom en svårslagen prestanda. Slutligen erbjuder den tiltbara pekskärmen, den inbyggda kvittoskrivaren, streckkodsläsaren och kunddisplayen en oöverträffad ergonomi.

Genom att ha ett nära samarbete med fabriken helt utan mellanhänder kan vi erbjuda specialbyggda kassor av en enorm kvalitet till riktigt bra priser. Givetvis är samtliga produkter FCC- och CE-märkta.

Vårt omfattande miljö- och kvalitetsarbete innebär också bland annat att alla våra kvittorullar är helt fria från BPA och är long life-klassade, dvs att de klarar lagring i minst 10 år.

Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Järfälla, vilket innebär att vi kan leverera mycket snabbt till hela landet.