Hyra eller köpa kassautrustning?

Hyra eller köpa kassautrustning?

Att köpa utrustning som används kontinuerligt kan ibland vara en bra idé, men oftast är det smidigare att hyra din kassautrustning, här listar vi några sådana tillfällen.

  • Du behöver många kassor
    Är det dags för en festival, ett event eller en mässa? Att köpa in 20 kompletta kassor är varken billigt eller enkelt. Hyr dem istället så slipper du oroa dig, och vet att du har uppdaterad utrustning varje år.
  • Du har säsongsbaserad försäljning
    Om du endast har försäljning under kortare perioder i taget så det oftast smartare att hyra en kassa när du faktiskt behöver den, istället för att köpa in och ha stående oanvänd stora delar av året.
  • Du har för mycket annat att tänka på
    Genom att låta oss hjälpa dig med din kompletta kassalösning kan du lägga tiden din kärnverksamhet istället. För dig som vill ha kassorna under en längre tid finns såklart möjlighet till långtidshyra.